Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vodka Flaska

Snowflake Vodka

Vodka Flaska Jag blev inspirerad av enkelheten och samtidigt komplexiteten i en snöflinga. Merparten av tiden passerar vi bara genom livet utan att ens märka alla skönheten och komplexiteten i saker runt oss. Naturen är full av enkla saker men du börjar uppmärksamma, du inser att dessa enkla saker är mycket mer komplexa än du trodde. Det var början på min design, att försöka tolka och skapa en ny form för en flaska i fullständig tillräcklighet med naturen. Precis som i naturen när vi zooma in på komplexa former som kan ses godtyckligt för ögat, upptäcker vi ett geometriskt mönster.

Projektnamn : Snowflake Vodka, Designers namn : Adrian Munoz, Kundens namn : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Vodka Flaska

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.