Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

Chair with Belly Button

Stol Stol med magknapp är en serie lätta och bärbara stolar som gör det möjligt för användare att använda utrymmen runt dem, som trappor, golv eller högar med böcker, för att ge en mer bekväm sittupplevelse. Stolens design omdefinierar idén om konventionella säten genom att tillhandahålla oväntade sittmöjligheter. Bilden av stolarna kom från ett drömmande scenario - en grupp disketter och smältande former spridda i ett rymd. De lutar sig lugnt mot väggarna och i hörnen som små kamrater som sover. Varje stol har sin egen magknapp för att ge lite lekfullhet.

Projektnamn : Chair with Belly Button, Designers namn : I Chao Wang, Kundens namn : IChao Design.

Chair with Belly Button Stol

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.