Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

Idiomi

Lampa Idiomi; är en lampa i sina tre dimensioner och mängden belysning kan skapa olika scenarier och berika miljön med ett verkligt nytt ljus. Det vill vara ett sätt att uttrycka ljus. Denna lampa påminner om teman för renhet i linje och form samt ljusstyrka i vitt. Idiomi tillåter ljus att eskortera människan i vardagliga handlingar, sensationer, känslor och stunder. Den, tack vare LED: s innovativa potential, kan anpassa sig till de situationer som omger den.

Projektnamn : Idiomi, Designers namn : Nicolò Caruso, Kundens namn : Nicolò Caruso.

Idiomi Lampa

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.