Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

Idiomi

Lampa Idiomi; är en lampa i sina tre dimensioner och mängden belysning kan skapa olika scenarier och berika miljön med ett verkligt nytt ljus. Det vill vara ett sätt att uttrycka ljus. Denna lampa påminner om teman för renhet i linje och form samt ljusstyrka i vitt. Idiomi tillåter ljus att eskortera människan i vardagliga handlingar, sensationer, känslor och stunder. Den, tack vare LED: s innovativa potential, kan anpassa sig till de situationer som omger den.

Projektnamn : Idiomi, Designers namn : Nicolò Caruso, Kundens namn : Nicolò Caruso.

Idiomi Lampa

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.