Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

Idiomi

Lampa Idiomi; är en lampa i sina tre dimensioner och mängden belysning kan skapa olika scenarier och berika miljön med ett verkligt nytt ljus. Det vill vara ett sätt att uttrycka ljus. Denna lampa påminner om teman för renhet i linje och form samt ljusstyrka i vitt. Idiomi tillåter ljus att eskortera människan i vardagliga handlingar, sensationer, känslor och stunder. Den, tack vare LED: s innovativa potential, kan anpassa sig till de situationer som omger den.

Projektnamn : Idiomi, Designers namn : Nicolò Caruso, Kundens namn : Nicolò Caruso.

Idiomi Lampa

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.