Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vägghängd Wc

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Vägghängd Wc Med det innovativa rengöringstillskottet förvandlar Isvea en vanlig toalett till B +, en mångsidig toalett som kan användas i offentliga toaletter och privata badrum. B + WC har en mindre vägghängd pan jämfört med en vanlig WC. Dess runda kompakta form ger en effektiv användning av rymden. Den nya B + cleaRing WC har ingen fälg. Utan dold kant, betyder det att det helt enkelt inte finns någonstans för bakterier att gömma sig. Den hygieniska utformningen av B + WC gör det enkelt att rengöra skålen vilket minskar vattenanvändningen och behovet av att använda badrumskemikalier som är skadliga för miljön.

Projektnamn : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Designers namn : Isvea Eurasia, Kundens namn : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Vägghängd Wc

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.