Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Brädspel

Boo!!

Brädspel Bua!! är ett stort brädspel som planeras innehålla alla aktiviteter för att jubla upp en födelsedagsfest, men med ett förskräckt glimt. Den är utformad som en nedbrytbar liten låda som fängslar alla spöken i världen. Inuti den lilla lådan finns det en enorm lekmatta runt vilken alla barn på festen kan samlas och leka bekvämt. Minimiåldersgränsen för målgruppen är 6 år och högre, Boo !! är utformad som en serie trottoarer på en spökad väg som innehåller flera äventyr och aktivitetszoner.

Projektnamn : Boo!!, Designers namn : Gülru Mutlu Tunca, Kundens namn : 2GDESIGN.

Boo!! Brädspel

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.