Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tvättställ

Spiral

Tvättställ Färskt vatten är en av de mest värdefulla naturresurserna; vi har hört historierna och legenderna som ormar skyddar värdefulla och värdefulla skatter. Det är därför vi har inspirerat från ormen som lindades runt en konisk vattenpool för att skydda den. En annan funktion är att det inte är trevligt att använda händerna för att öppna vattenkranen för alla på offentliga platser. I denna design används en pedal för att öppna och stänga kranen genom att trycka på en fotpedal.

Projektnamn : Spiral, Designers namn : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Kundens namn : AQ QALA BINALAR.

Spiral Tvättställ

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.