Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Badrumsmöbler

Eleganza

Badrumsmöbler Eleganza badrumsmöbelkollektion är designad för att återinföra precisionen, elegansen och sensationerna av möbelfartyg och handgjorda produkter med ett modernt tillvägagångssätt och ge en ny touch till badrumskulturen. Elanza-kollektionen med en fin bänkskiva på eleganta stativ har en elegant, modern, konstnärlig och innovativ berättelse som kombinerar mjuka och vassa linjer med en enkel balans.

Projektnamn : Eleganza, Designers namn : Isvea Eurasia, Kundens namn : ISVEA.

Eleganza Badrumsmöbler

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.