Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Soffbord

Cell

Soffbord Detta möbel syftar till att uppgradera interiörets kvalitet och estetik och ta upp frågor om konsumtion och massproduktion. Detta projekt består av celler. Varje cell motsvarar ett annat behov, ett annat lagringsområde, av olika storlek och färg. Färger interagerar med varandra och med utrymmet de placeras i. Soffbordet kan vara på hjul för att uppnå bekvämlighet i rörlighet. Om inte på hjul, kan varje cell separeras från resten och placeras som ett sidobord. Dessutom kan celler med samma färg och storlek upprepas och placeras på väggen.

Projektnamn : Cell, Designers namn : Anna Moraitou, Kundens namn : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Soffbord

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.