Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utställningsutrymme

IDEA DOOR

Utställningsutrymme C & C-paviljongen för Guangzhou designvecka 2012 är en multidimensionell och synkron rymdenhet. Fönstren och dörrarna utökade till fyra riktningar förverkligar smart konvertering och interaktion inom och utanför skärmutrymmet, vilket representerar företagets koncept av tolerans, öppenhet och diversifierad utveckling. Genom att använda den interaktiva visningsteknologin av förstärkt verklighet och superpositionen av verklig miljö och virtuell miljö uppnår företagets designfodral inuti enheten omvandlingen av visningsform från tvådimension till flerdimension.

Projektnamn : IDEA DOOR, Designers namn : Zheng Peng, Kundens namn : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR Utställningsutrymme

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.