Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostadshus

Trish House Yalding

Bostadshus Husets design utvecklades som direkt svar på sajten och dess plats. Byggnadens struktur är sammansatt för att återspegla det omgivande skogsområdet med de rakande kolumnerna som representerar de oregelbundna vinklarna av trädstammar och grenar. Stora expansioner av glas fyller mellanrummen mellan strukturen och gör att du kan uppskatta landskapet och miljön som om du tittade ut mellan trädstammarna och grenarna. Den traditionella Kentish svarta och vita väderbrädan representerar lövverket som omsluter byggnaden och omsluter utrymmen inom.

Projektnamn : Trish House Yalding, Designers namn : Matthew Heywood, Kundens namn : Matthew Heywood Limited.

Trish House Yalding Bostadshus

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.