Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Urban Bänk

Eternity

Urban Bänk En två sittande bänk av flytande sten. Två robusta enheter ger en bekväm och omfattande sittupplevelse och samtidigt tar de hand om systemets stabilitet. Ändarna på bänken är placerade på ett sådant sätt att den minsta rörelsen neutraliseras. Det är en bänk som respekterar den befintliga infrastrukturen i en stadsmiljö. Enkel installation på plats introduceras. Förankring poäng inte mer, bara släpp & glöm. Se upp, Eighternity är nära. åh ja.

Projektnamn : Eternity, Designers namn : George Drakakis, Kundens namn : Escofet.

Eternity Urban Bänk

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.