Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Sidobord

una

Sidobord sömlös integration är essensen i unabordet. tre lönnformer samlas för att vagga en härdad glasyta. produkten av intensivt hänsyn till material och deras kapacitet, robust men ändå luftig i utseende och otroligt lätt, una framträder som förkroppsligandet av balans och nåd.

Projektnamn : una, Designers namn : Conor McDonald, Kundens namn : conor mcdonald creative.

una Sidobord

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.