Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Eluttagdesign

Easy Socket

Eluttagdesign Handikappade, äldre, tillfälliga funktionshindrade och även friska människor utgör grunden för denna fråga. Men min målgrupp var de som har brist på sina händer, armar, fingrar eller tillfälligt funktionshindrade, nämligen de som inte kan använda normala ( klassiskt) socket och plug.This socket design till en enhet som lätt kan användas av min målgrupp genom att använda armbågen, kanten på händerna, tårna, hälen, armen som dessa av min målgrupp.Jag försökte göra en "Universal Design".

Projektnamn : Easy Socket, Designers namn : Akin Kayiket, Kundens namn : .

Easy Socket Eluttagdesign

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.