Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Inomhusbelysning

Jordan Apotheke

Inomhusbelysning De funktionella armaturerna, som stöder apotekinredningens uttrycksfulla arkitektur, är diskreta i sitt utseende, och uppmärksammar deras ljuseffekt istället för deras armaturdesign. Armaturerna för grundbelysning är antingen integrerade i pendelarmaturer som följer formen på möblerna eller är monterade vid sidorna på det upphängda taket och håller det så fritt från downlights som möjligt. Således kan användarna fokusera på banan med ljus som leder genom apoteket, bestående av RGB-LED-bakgrundsbelysta brickor som matchar färgen på samma dynamiskt bakgrundsbelysta räknare

Projektnamn : Jordan Apotheke, Designers namn : Conceptlicht GmbH, Kundens namn : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke Inomhusbelysning

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.