Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Färdskrivare Programmerare

Optimo

Färdskrivare Programmerare Optimo är en banbrytande pekskärmsprodukt för programmering och kalibrering av alla digitala färdskrivare monterade på kommersiella fordon. Med fokus på hastighet och användarvänlighet, kombinerar Optimo trådlös kommunikation, produktapplikationsdata och en mängd olika sensoranslutningar till en bärbar enhet för användning i fordonshytten och verkstaden. Utformat för optimal ergonomi och flexibel positionering, dess arbetsdrivna gränssnitt och innovativa hårdvara förbättrar dramatiskt användarens upplevelse och tar programmering av färdskrivare i framtiden.

Projektnamn : Optimo, Designers namn : LA Design , Kundens namn : Stoneridge.

Optimo Färdskrivare Programmerare

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.