Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Leksak

Movable wooden animals

Leksak Mångfaldens djurleksaker rör sig på olika sätt, enkla men roliga. De abstrakta djurformerna absorberar barn att föreställa sig. Det finns 5 djur i gruppen: gris, anka, giraff, snigel och dinosaurie. Andens huvud rör sig från höger till vänster när du plockar upp det från skrivbordet, det verkar säga "NEJ" till dig; Giraffens huvud kan röra sig från upp och ner; Grisens näsa, sniglar och dinosauriehuvud rör sig från insidan till utsidan när du vänder svansarna. Alla rörelser får människor att le och driva barn att leka på olika sätt, som att dra, skjuta, vända etc.

Projektnamn : Movable wooden animals, Designers namn : Sha Yang, Kundens namn : Shayang Design Studio.

Movable wooden animals Leksak

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.