Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Pälsstativ

Lande

Pälsstativ Coat Stand var design som en mycket dekorativ och funktionell kontorsskulptur, en sammansmältning av konst och funktion. Kompositionen ansågs vara en estetisk form för att försköna kontorsutrymmet och för att skydda idag det mest ikoniska företagskläderet, Blazer. Slutresultatet är ett mycket energiskt och sofistikerat stycke. Produktion och detaljhandel klokt att stycket designades för att vara lätt, starkt och massproducerbart.

Projektnamn : Lande, Designers namn : Fabrizio Constanza, Kundens namn : fabrizio Constanza.

Lande Pälsstativ

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.