Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Pälsstativ

Lande

Pälsstativ Coat Stand var design som en mycket dekorativ och funktionell kontorsskulptur, en sammansmältning av konst och funktion. Kompositionen ansågs vara en estetisk form för att försköna kontorsutrymmet och för att skydda idag det mest ikoniska företagskläderet, Blazer. Slutresultatet är ett mycket energiskt och sofistikerat stycke. Produktion och detaljhandel klokt att stycket designades för att vara lätt, starkt och massproducerbart.

Projektnamn : Lande, Designers namn : Fabrizio Constanza, Kundens namn : fabrizio Constanza.

Lande Pälsstativ

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.