Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Företagsarkitektur Koncept

ajando Next Level C R M

Företagsarkitektur Koncept ajando Loft Concept: Information är vårt universums byggnadsmaterial. Ett mycket ovanligt loft har skapats i Mannheim hamndistrikt, Tyskland. Det kompletta ajando-teamet kommer att bo och arbeta där med början i januari 2013. Arkitekten Peter Stasek och loftwerkarkitektkontoret i Karlsruhe står bakom företagets arkitekturkoncept för loftet. Det inspirerades av kvantfysiken hos Wheeler, arkitekturen hos Josef M. Hoffmann och, naturligtvis, informationskompetensen från ajando: "Information gör världen gårunda". Text av Ilona Koglin gratis journalist

Projektnamn : ajando Next Level C R M, Designers namn : Peter Stasek, Kundens namn : ajando Next Level CRM.

ajando Next Level C R M Företagsarkitektur Koncept

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.