Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Handsfree Video Dörrtelefon

Tiara

Handsfree Video Dörrtelefon Tiara designades i enlighet med horisontell och vertikal användning, beroende på användningsplatsens bredd. Produktens estetiska kvalitet kan hållas i horisontellt och vertikalt läge. Patenterad 90 graders svängbar apparat som är designad för 2,5 och 3,5 tum skärmar ger enkel rotation av monitorn. Lock kan öppnas utan att använda någon hjälpapparat eller kraft med hjälp av det patenterade låssystemet. Utbytbara ramar och högtalargrill ger en estetisk överraskning.

Projektnamn : Tiara, Designers namn : RAHSAN AKIN, Kundens namn : NETELSAN.

Tiara Handsfree Video Dörrtelefon

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.