Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Cykelsignalsystem

Reggal Originals

Cykelsignalsystem Reggal Originals är en prototyp för signaleringsdesignkoncept som hjälper cyklister att visa sina riktade avsikter för andra bilister. Prototypen är utformad på det sätt som bilister kan se överallt. Produkten kan uppnås med två vägar: fram och bak. Det viktigaste av allt är att den måste integreras i ett enda system. Genom att göra det måste produkten ha den premiumkänsla som sömlöst passar in i cykeln utan något utskjutande föremål. De främre signallamporna skapas med LED-lampor som skulle sitta fint i spåren i en metallring.

Projektnamn : Reggal Originals, Designers namn : Tay Meng Kiat Nicholas, Kundens namn : .

Reggal Originals Cykelsignalsystem

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.