Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Cykelsignalsystem

Reggal Originals

Cykelsignalsystem Reggal Originals är en prototyp för signaleringsdesignkoncept som hjälper cyklister att visa sina riktade avsikter för andra bilister. Prototypen är utformad på det sätt som bilister kan se överallt. Produkten kan uppnås med två vägar: fram och bak. Det viktigaste av allt är att den måste integreras i ett enda system. Genom att göra det måste produkten ha den premiumkänsla som sömlöst passar in i cykeln utan något utskjutande föremål. De främre signallamporna skapas med LED-lampor som skulle sitta fint i spåren i en metallring.

Projektnamn : Reggal Originals, Designers namn : Tay Meng Kiat Nicholas, Kundens namn : .

Reggal Originals Cykelsignalsystem

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.