Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Keramiska Plattor

eramosa

Keramiska Plattor Eramosa: Maskulina ... Serier med naturliga och varma färgtoner, innehåller en mjuk och behaglig kontrast och belyser de olika alternativen med sitt breda användningsområde. Serier som bevarar naturlighet fram till den sista punkten med finkornig vyvägg 21 x 63 och 40 x 40 golvplattor som produceras, korrigeras och förkroppsligar alla fördelarna med digital teknik. Edera- och bladdekorationer i storlek 21x63 ger seriens enkelhet dynamik.

Projektnamn : eramosa, Designers namn : Bien Seramik Design Team, Kundens namn : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

eramosa Keramiska Plattor

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.