Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Led-Spotlight

Stratas.02

Led-Spotlight LED-spotlight för spårmontering, designad speciellt för Xicato XSM Artist-seriens LED-modul (den bästa LED-färgen i sin klass). Perfekt för belysning av konstverk och inre miljöer, ren estetik och en kompakt total storlek. Stratas.02 levereras som standard med 3 utbytbara reflektorer (plats 20˚, medium 40˚, översvämning 60˚) och en honungskaka anti-bländare.

Projektnamn : Stratas.02, Designers namn : Christian Schneider-Moll, Kundens namn : .

Stratas.02 Led-Spotlight

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.