Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Led-Spotlight

Stratas.02

Led-Spotlight LED-spotlight för spårmontering, designad speciellt för Xicato XSM Artist-seriens LED-modul (den bästa LED-färgen i sin klass). Perfekt för belysning av konstverk och inre miljöer, ren estetik och en kompakt total storlek. Stratas.02 levereras som standard med 3 utbytbara reflektorer (plats 20˚, medium 40˚, översvämning 60˚) och en honungskaka anti-bländare.

Projektnamn : Stratas.02, Designers namn : Christian Schneider-Moll, Kundens namn : .

Stratas.02 Led-Spotlight

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.