Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Led-Spotlight

Stratas.02

Led-Spotlight LED-spotlight för spårmontering, designad speciellt för Xicato XSM Artist-seriens LED-modul (den bästa LED-färgen i sin klass). Perfekt för belysning av konstverk och inre miljöer, ren estetik och en kompakt total storlek. Stratas.02 levereras som standard med 3 utbytbara reflektorer (plats 20˚, medium 40˚, översvämning 60˚) och en honungskaka anti-bländare.

Projektnamn : Stratas.02, Designers namn : Christian Schneider-Moll, Kundens namn : .

Stratas.02 Led-Spotlight

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.