Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fastighetsbyrå

The Ribbon

Fastighetsbyrå Såsom "Dance of the Ribbon", med öppen rumslig skala, det totala utrymmet är vitt, utnyttja begreppet möbelpostering, forma ett förhållande som förbinder rummet, det mest speciella är förhållandet mellan väggen och skåpet, integrera skrivbord med tak och mark, bryt ut avsnitt med oregelbunden geometri medvetet, täcker inte bara överdriven mängd defekter i strålen utan visar också det moderna faktiska konceptet, som visar en kurvstil abstrakt idé om band genom reflektion av ljus.

Projektnamn : The Ribbon, Designers namn : Kris Lin, Kundens namn : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Fastighetsbyrå

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.