Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
42 "bms Led Tv

Agile

42 "bms Led Tv AGILE LED-TV är designad för att betona bilden på skärmen genom att applicera smal ram och fånga TV-trenden med det smala utseendet. Skarpheten på den tunna kanten runt skärmen ger olika reflektioner och ljusstrålning på ytan, vilket resulterar i designens ljushet. Detta påverkar också TV-stativens design. Ytor av metallfinish med matplastfot och halvgenomskinlig fothals utförs samma mål med TV. Den anpassade delen av AGILE är de transparenta linserna i färger.

Projektnamn : Agile, Designers namn : Vestel ID Team, Kundens namn : .

Agile 42 "bms Led Tv

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.