Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
42 "bms Led Tv

Agile

42 "bms Led Tv AGILE LED-TV är designad för att betona bilden på skärmen genom att applicera smal ram och fånga TV-trenden med det smala utseendet. Skarpheten på den tunna kanten runt skärmen ger olika reflektioner och ljusstrålning på ytan, vilket resulterar i designens ljushet. Detta påverkar också TV-stativens design. Ytor av metallfinish med matplastfot och halvgenomskinlig fothals utförs samma mål med TV. Den anpassade delen av AGILE är de transparenta linserna i färger.

Projektnamn : Agile, Designers namn : Vestel ID Team, Kundens namn : .

Agile 42 "bms Led Tv

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.