Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
42 "bms Led Tv

Agile

42 "bms Led Tv AGILE LED-TV är designad för att betona bilden på skärmen genom att applicera smal ram och fånga TV-trenden med det smala utseendet. Skarpheten på den tunna kanten runt skärmen ger olika reflektioner och ljusstrålning på ytan, vilket resulterar i designens ljushet. Detta påverkar också TV-stativens design. Ytor av metallfinish med matplastfot och halvgenomskinlig fothals utförs samma mål med TV. Den anpassade delen av AGILE är de transparenta linserna i färger.

Projektnamn : Agile, Designers namn : Vestel ID Team, Kundens namn : .

Agile 42 "bms Led Tv

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.