Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ritmallar

insectOrama

Ritmallar InsectOrama är en uppsättning av 6 ritmallar som innehåller 48 former. Barn (och vuxna) kan använda dem för att rita imaginära varelser. Till skillnad från de flesta ritmallar innehåller insectOrama inte fullständiga former utan endast delar: huvuden, kroppar, tassar ... Naturligtvis insektsdelar men också bitar av andra djur och människor. Genom att använda en penna kan man spåra en oändlig serie varelser på papper och sedan färglägga dem.

Projektnamn : insectOrama, Designers namn : Stefan De Pauw, Kundens namn : .

insectOrama Ritmallar

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.