Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
För Handsfree-Chatt

USB Speaker and Mic

För Handsfree-Chatt DIXIX USB-högtalare och mikrofon är designad för att fungera. Mikrohögtalaren är idealisk för handsfree-konversation via internet, mikrofonen är rätt vänd mot dig för att tydligt överföra din röst till mottagaren och högtalaren kommer att sända röst från personen du kommunicerar med.

Projektnamn : USB Speaker and Mic, Designers namn : Yen Lau, Kundens namn : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic För Handsfree-Chatt

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.