Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Följ Fokus Ad-On

ND Lens Gear

Följ Fokus Ad-On ND LensGear justerar självcentrerat exakt till linser med olika diametrar. ND LensGear-serien täcker alla linser som ingen annan tillgänglig LensGear. Ingen skärning och ingen böjning: Inga fler skruvmejslar, slitna remmar eller irriterande rester av remmar som sticker ut. Allt passar som en charm. Och ett annat plus, dess verktygsfria! Tack vare sin smarta design centrerar den sig försiktigt och stadigt runt linsen.

Adapter System För Professionell Filmning

NiceDice

Adapter System För Professionell Filmning NiceDice-systemet är den första multifunktionella adaptern i kamerabranschen. Det gör det ganska roligt att ansluta utrustning med olika monteringsstandarder från olika märken - som lampor, bildskärmar, mikrofoner och sändare - till kameran på exakt det sätt som de behöver för att vara beroende på situationen. Även nya monteringsstandarder eller nyinköpt utrustning kan enkelt integreras i ND-systemet, bara genom att skaffa en ny adapter.

Restaurang Bar Rooftop

The Atticum

Restaurang Bar Rooftop Charmen med en restaurang i industriell miljö ska återspeglas i arkitekturen och inredningen. Den svarta och grå kalkputsen, som utvecklades speciellt för detta projekt, är ett av bevisen på detta. Dess unika, grova struktur går igenom alla rum. I detaljutförandet användes medvetet material som råstål, vars svetssömmar och slipmärken förblev synliga. Detta intryck stöds av valet av spröjsade fönster. Dessa kalla inslag kontrasteras av varmt ek, handhyvlad fiskbensparkett och en fullplanterad vägg.

Armatur

vanory Estelle

Armatur Estelle kombinerar klassisk design i form av en cylindrisk, handgjord glaskropp med innovativ ljusteknik som ger tredimensionella ljuseffekter på textillampskärmen. Medvetet designad för att förvandla ljusstämningar till en känslomässig upplevelse, erbjuder Estelle en oändlig mängd statiska och dynamiska stämningar som producerar alla möjliga färger och övergångar, kontrollerade via en pekskärm på armaturen eller en smartphone-app.

Rörlig Paviljong

Three cubes in the forest

Rörlig Paviljong Tre kuber är enheten med de olika egenskaperna och funktionerna (lekredskap för barn, offentliga möbler, konstföremål, meditationsrum, bersåer, små rastplatser, väntrum, stolar med tak), och kan ge människor fräscha rumsliga upplevelser. Tre kuber kan enkelt transporteras med en lastbil på grund av storleken och formen. När det gäller storlek, installation (lutningen), sittytor, fönster etc. är varje kub karaktäristiskt utformad. Tre kuber refererar till japanska traditionella miniutrymmen som teceremonirum, med variation och rörlighet.

Multifunktionellt Komplex

Crab Houses

Multifunktionellt Komplex På den stora slätten i det schlesiska låglandet står ett magiskt berg ensamt, täckt av mystik dimma, och tornar upp sig över den pittoreska staden Sobotka. Där, mitt i naturliga landskap och legendariska lägen, planeras Crab Houses-komplexet: ett forskningscenter att vara. Som en del av stadens vitaliseringsprojekt är det tänkt att släppa lös kreativitet och innovativitet. Platsen samlar forskare, konstnärer och lokalsamhället. Formen på paviljongerna är inspirerad av krabbor som kommer in i ett porlande gräshav. De kommer att vara upplysta på natten, som liknar eldflugor som svävar över staden.