Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Avtagbar Enhet För Utbildning

Unite 401

Avtagbar Enhet För Utbildning Unite 401: The perfect duo for Education. Låt oss prata om teamarbete. Med en otroligt mångsidig 2-i-1-design är Unite 401 den perfekta studentenheten för samarbetsinlärningsmiljöer. Kombinationen av en surfplatta och en bärbar dator levererar den mest kraftfulla mobila lösningen för utbildning, med hjälp av mgseries säker design till det smartaste priset.

Kontor Liten Skala

Conceptual Minimalism

Kontor Liten Skala Inredningen är randig till en estetisk men ändå inte funktionell minimalism. Det öppna planutrymmet betonas av rena linjer, stora glasade öppningar som tillåter mycket dagsljus in, vilket gör att linje och plan kan bli de grundläggande strukturella och estetiska elementen. Avsaknaden av rätvinklar bestämde behovet av att anta en mer dynamisk bild av rymden, medan valet av en ljus färgpalett i kombination med material och textural variation möjliggör rymd och funktionsenhet. Oavslutade betongbeläggningar höjs mot väggarna för att ge en kontrast mellan vit-mjuk och grovgrå.

Trädgård

Tiger Glen Garden

Trädgård Tiger Glen Garden är en kontemplationsträdgård byggd i den nya flygeln i Johnson Museum of Art. Den är inspirerad av en kinesisk liknelse, kallad The Tiger Laughers of the Tiger Glen, där tre män övervinner sina sekteriska skillnader för att hitta en enhet av vänskap. Trädgården designades i en stram stil kallad karesansui på japanska där en bild av naturen skapas med ett arrangemang av stenar.

Kreativ Ombyggnad

Redefinition

Kreativ Ombyggnad Projektuppdraget var att hålla bergsförhållandena utan att släppa ut rustika påminnelser om rådande bergstyptyper. Det innebar en större renovering av ett typiskt bergshus. Allt skulle göras på plats, som basmaterial användes metall, tall och mineralaggregat, arbetskraft och expertis. Huvudtanken bakom det var att låta föremålen få användande och sentimentalt värde efter att ägarna skulle hitta dem användbara och bekanta, liksom att utforma med materialens transformativa kraft i åtanke.

Restaurang

100 Bites Dessert

Restaurang Att ta bita som designtema, grafiska porträtt, tänder, modeller, kändishuvudvisualer är alla viktiga funktioner som hjälper till att stimulera smaklökarna för varje kund. Från det fina bruna och vita grafiska taket, till den vita supergrafiska väggen, till den snyggt arrangerade produktvisningsväggen, tillsammans med de 100 bitande ikonerna som representerar olika årtionden, förvirrar en rik designad svart humorsmak.

Företags Design

Vivifying Minimalism

Företags Design Det levererande var att skapa ett modernt utrymme som anpassar terapier baserat på avancerad teknik samtidigt som de erbjuder klassiska spa-behandlingar. Det resulterande förslaget var att skapa ett dynamiskt utrymme som avger åtstramningar från vetenskapliga laboratorier samtidigt som man lägger till bekanta konnotationer av varma klassiska interiörer. Inspirationen till marklobby kom från zenfilosofi och kosmos dyadiska natur. Vit lavaplaster som antyder klinisk vit och vetenskaplig anledning, chokladbrun från klassisk palett som antyder smakfulla konnotationer av mänskliga önskningar.