Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Soffbord

Cube

Soffbord Designen inspirerades av de geometriska skulpturerna av Golden Ratio och Mangiarotti. Formen är interaktiv och erbjuder användaren olika kombinationer. Konstruktionen består av fyra soffbord i olika storlekar och en pouf som är uppradad runt kubformen, som är ett belysningselement. Elementen i designen är multifunktionella för att tillgodose användarens behov. Produkten tillverkas med Corian-material och plywood.

Konstinstallation

Pretty Little Things

Konstinstallation Pretty Little Things utforskar världen av medicinsk forskning och de komplicerade bilder som ses under mikroskopet, och tolkar dessa om till moderna abstrakta mönster genom sprängningar i en livlig flurofärgpalett. Över 250 meter lång, med över 40 enskilda konstverk, är det en storskalig installation som presenterar forskningens skönhet för allmänheten.

Installation

The Reflection Room

Installation Inspirerat av den röda färgen, som symboliserar lycka i den kinesiska kulturen, är Reflektionsrummet en rumslig upplevelse som helt har skapats av röda speglar för att skapa ett oändligt utrymme. Inuti spelar typografi rollen att ansluta publiken till vart och ett av det kinesiska nyårets huvudvärden och uppmanar människor att reflektera över året som har varit och året framåt.

Evenemangsaktivering

Home

Evenemangsaktivering Hem omfattar nostalgi i sitt personliga hem och är en kombination av det gamla och det nya. Vintage 1960-målningar täcker bakväggen, små personliga minnesmärken är spridda över hela skärmen. Tillsammans sammanflätas dessa saker i en massa strängar som bildas tillsammans som en berättelse, i väntande där tittaren står, avslöjar det ett meddelande.

Konstinstallation

The Future Sees You

Konstinstallation The Future Sees You presenterar skönheten i den optimism som omfamnas av den unga kreativa vuxen - framtidens tänkare, innovatörer, designers och konstnärer i din värld. En dynamisk visuell berättelse, projicerad genom 30 fönster över 5 nivåer som ögonen brinner genom ett pulserande färgspektrum, och ibland verkar följa publiken när de ser ut med självförtroende ut på natten. Genom dessa ögon ser de framtiden, tänkaren, innovatören, designern och konstnären: morgondagens kreatörer som kommer att förändra världen.

Kommersiell Inredning

KitKat

Kommersiell Inredning Representera konceptet och det totala varumärket på ett innovativt sätt genom butikens design, speciellt för den kanadensiska marknaden och Yorkdale-kundkrets. Använd erfarenheterna från en tidigare pop-up och internationella platser för att förnya och ompröva hela upplevelsen. Skapa en ultrafunktionell butik som skulle fungera bra för ett mycket högt trafik, intrikat utrymme.