Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Yacht

Atlantico

Yacht Den 77 meter långa Atlantico är en nöjesyacht med stora ytor utomhus och breda inre utrymmen, vilket gör att gästerna kan njuta av havsutsikten och vara i kontakt med den. Målet med designen var att skapa en modern yacht med tidlös elegans. Särskilt fokus låg på proportionerna för att hålla profilen låg. Yachten har sex däck med bekvämligheter och tjänster som helikopterplatta, anbudsgarage med motorbåt och jetski. Sex svitstugor tar emot tolv gäster, medan ägaren har ett däck med utomhuslounge och jacuzzi. Det finns en utomhuspool och en 7 meter lång innerpool. Yachten har en hybrid framdrivning.

Varumärke

Cut and Paste

Varumärke Denna projektverktygslåda, Cut and Paste: Preventing Visual Plagiarism, tar upp ett ämne som kan påverka alla inom designbranschen och ändå är visuellt plagiat ett ämne som sällan diskuteras. Detta kan bero på tvetydigheten mellan att ta referens från en bild och kopiera från den. Därför, vad detta projekt föreslår är att skapa medvetenhet om gråzonerna kring visuellt plagiat och placera detta i spetsen för samtal kring kreativitet.

Varumärke

Peace and Presence Wellbeing

Varumärke Peace and Presence Well-being är ett Storbritannien baserat, holistiskt terapiföretag som tillhandahåller tjänster som zonterapi, holistisk massage och reiki för att föryngra kroppen, sinnet och själen. Det visuella språket för varumärket P&PW grundar sig på denna önskan att åberopa ett fridfullt, lugnande och avkopplande tillstånd inspirerat av nostalgiska barndomsminnen av naturen, specifikt från floran och faunan som finns i flodstränder och skogslandskap. Färgpaletten hämtar inspiration från georgiska vattendrag i både deras ursprungliga och oxiderade tillstånd, vilket återigen utnyttjar nostalgi från svunna tider.

Bok

The Big Book of Bullshit

Bok The Big Book of Bullshit-publikationen är en grafisk utforskning av sanning, tillit och lögner och är uppdelad i 3 visuellt placerade kapitel. Sanningen: En illustrerad uppsats om bedrägeriernas psykologi. The Trust: a visual study on the concept trust och The Lies: An illustrated gallery of bullshit, allt härlett från anonyma bekännelser om bedrägeri. Bokens visuella layout hämtar inspiration från Jan Tschicholds "Van de Graaf-kanon", som används i bokdesign för att dela upp en sida i tilltalande proportioner.

Leksak

Werkelkueche

Leksak Werkelkueche är en könsöppen aktivitetsarbetsstation som gör det möjligt för barn att fördjupa sig i fria lekvärldar. Den kombinerar de formella och estetiska egenskaperna hos barnkök och arbetsbänkar. Därför erbjuder Werkelkueche olika möjligheter att spela. Den böjda bänkskivan i plywood kan användas som diskho, verkstad eller skidbacke. Sidofacken kan ge förvarings- och gömutrymme eller baka krispiga frallor. Med hjälp av de färgglada och utbytbara verktygen kan barn förverkliga sina idéer och imitera de vuxnas värld på ett lekfullt sätt.

Belysningsartiklar

Collection Crypto

Belysningsartiklar Crypto är en modulär belysningskollektion eftersom den kan expandera vertikalt såväl som horisontellt, beroende på hur de enskilda glaselementen som utgör varje struktur är fördelade. Idén som inspirerade designen härstammar från naturen, och påminner i synnerhet om isstalaktiter. Det speciella med Crypto-föremål står i deras livfulla blåsta glas som gör att ljuset sprids åt många håll på ett mycket mjukt sätt. Tillverkningen sker genom en helt handgjord process och det är slutanvändaren som bestämmer hur den slutliga installationen ska vara sammansatt, varje gång på olika sätt.