Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Armband

Phenotype 002

Armband Formen av Phenotype 002 armband är resultatet av digital simulering av biologisk tillväxt. Den algoritm som används i den kreativa processen gör det möjligt att imitera beteendet hos biologisk struktur som skapar ovanliga organiska former, uppnår diskret skönhet tack vare optimal struktur och materiell ärlighet. Prototypen materialiseras med 3D-tryckteknik. I det sista steget är smykkstycket handgjutet i mässing, polerat och färdigbehandlat med detaljer.

Projektnamn : Phenotype 002, Designers namn : Maciej Nisztuk, Kundens namn : In Silico.

Phenotype 002 Armband

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.