Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hundtoalett

PoLoo

Hundtoalett PoLoo är en automatisk toalett som hjälper hundar att poo i fred, även när vädret är usel ute. Sommaren 2008, under en segelsemester med de tre familjehundarna, tänkte Eliana Reggiori, en kvalificerad sjöman, PoLoo. Med sin vän Adnan Al Maleh designade något som hjälper inte bara hundarnas livskvalitet, utan också att förbättra de ägare som är äldre eller funktionshindrade och inte kan komma ut ur huset på vintern. Det är automatiskt, undvik lukt och lätt att använda, att bära, att rengöra och perfekt för dem som bor i lägenheter, för husbils- och båtägare, hotell och resorts.

Projektnamn : PoLoo, Designers namn : Eliana Reggiori and Adnan Al Maleh, Kundens namn : PoLoo.

PoLoo Hundtoalett

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.