Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Sidobord

Chezca

Sidobord Chezca är ett sidobord som hjälper dig att samla alla föremål som normalt ligger runt när du arbetar. Den är utformad för små utrymmen och tar minimal plats och kan placeras var som helst runt om i huset. Det fungerar som nav för alla små föremål och prylar som håller allt synligt och praktiskt. Den har en toppyta för små föremål, en främre yta för att hålla magasiner och bärbara datorer under laddning och en baksida dold plats för att hålla din WIFI-router och organisera dina kablar. Chezca erbjuder också flera eluttag som kan dras ut individuellt eller hängas diskret vid sidan när de inte används.

Projektnamn : Chezca, Designers namn : Andrea Kac, Kundens namn : KAC Taller de Diseño.

Chezca Sidobord

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.