Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Sidobord

Chezca

Sidobord Chezca är ett sidobord som hjälper dig att samla alla föremål som normalt ligger runt när du arbetar. Den är utformad för små utrymmen och tar minimal plats och kan placeras var som helst runt om i huset. Det fungerar som nav för alla små föremål och prylar som håller allt synligt och praktiskt. Den har en toppyta för små föremål, en främre yta för att hålla magasiner och bärbara datorer under laddning och en baksida dold plats för att hålla din WIFI-router och organisera dina kablar. Chezca erbjuder också flera eluttag som kan dras ut individuellt eller hängas diskret vid sidan när de inte används.

Projektnamn : Chezca, Designers namn : Andrea Kac, Kundens namn : KAC Taller de Diseño.

Chezca Sidobord

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.