Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Transformerbara Kaffestolar Och Solstolar

Twins

Transformerbara Kaffestolar Och Solstolar Twins-soffbordet är enkelt. Ett ihåligt soffbord lagrar två fulla trästolar inuti. Bordets höger och vänstra yta är faktiskt lock som kan dras ut ur bordets huvuddel för att möjliggöra extraktion av sätena. Sätena har vikbara ben som måste roteras så att stolen får rätt läge. När stolen eller båda stolarna är ute går locken tillbaka vid bordet. När stolarna är ute fungerar bordet också som ett stort förvaringsfack.

Projektnamn : Twins, Designers namn : Claudio Sibille, Kundens namn : MFF.

Twins Transformerbara Kaffestolar Och Solstolar

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.