Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Transformerbara Kaffestolar Och Solstolar

Twins

Transformerbara Kaffestolar Och Solstolar Twins-soffbordet är enkelt. Ett ihåligt soffbord lagrar två fulla trästolar inuti. Bordets höger och vänstra yta är faktiskt lock som kan dras ut ur bordets huvuddel för att möjliggöra extraktion av sätena. Sätena har vikbara ben som måste roteras så att stolen får rätt läge. När stolen eller båda stolarna är ute går locken tillbaka vid bordet. När stolarna är ute fungerar bordet också som ett stort förvaringsfack.

Projektnamn : Twins, Designers namn : Claudio Sibille, Kundens namn : MFF.

Twins Transformerbara Kaffestolar Och Solstolar

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.