Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Halsband

Extravaganza

Halsband En elegant collier inspirerad av ruffs, antika halsdekorationer som du kan se på många vackra målningar från XVI och XVII-talet. Karakteriseras av en modern och modern design som förenklar den typiska ruffs-stilen och försöker göra den modern och modern. En sofistikerad effekt som ger bäraren elegans, med svarta eller vita färger möjliggör ett flertal kombinationer med en modern och ren design. Ett halsband i ett stycke, flexibelt och lätt. Ett icke-dyrbart material men med en imponerande design med högt mode som gör denna collier inte bara till en juvel utan till en ny kroppsprydnad.

Projektnamn : Extravaganza, Designers namn : Dario Scapitta, Kundens namn : Dario Scapitta Design.

Extravaganza Halsband

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.