Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bio

Wuhan Pixel Box Cinema

Bio "Pixel" är det grundläggande elementet i bilder, designer undersöker rörelseförhållanden och pixel för att bli temat för denna design. "Pixel" används i olika delar av bioen. I stora salen finns ett enormt krökt kuvert bildat av över 6000 bitar av rostfritt stål. Funktionsskärmväggen är dekorerad med enorma mängder fyrkantiga remsor som sticker ut från väggen och presenterar det glamorösa namnet på bio. Inuti denna film skulle alla njuta av den fantastiska atmosfären i den digitala världen som genereras genom sammanhållningen av alla “Pixel” -element.

Projektnamn : Wuhan Pixel Box Cinema, Designers namn : Ajax Law, Kundens namn : Hubei Xiang Sheng & Insun Entertainment Co. Ltd..

Wuhan Pixel Box Cinema Bio

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.