Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Restaurang

Osaka

Restaurang Osaka ligger i grannen Itaim Bibi (Sao Paulo, Brasilien) och visar stolt sin arkitektur och erbjuder en intim och mysig atmosfär i sina olika utrymmen. Uteserveringen intill gatan är ingången till en grön och modern innergård, en koppling mellan interiör, exteriör och natur. Den privata och sofistikerade estetiken materialiserades med användning av naturliga element som trä, stenar, järn och textilier. Lamella taksystem med svag belysning och trägitterverk studerades noggrant för att slutföra den harmoniserande inredningen och generera de olika miljöerna.

Projektnamn : Osaka , Designers namn : Ariel Chemi, Kundens namn : Osaka.

Osaka  Restaurang

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.