Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Gungstol

xifix2base rocking-chair-one

Gungstol Gungstolsdesignen är baserad på det nödvändiga minimikravet för fysik och material - realiserat med ett ändlöst rör. Stabiliteten uppnås genom slingformen. Inga ytterligare konstruktioner och anslutningar behövs. Stolen har inga hörnen bara kurvor - harmoniska kurvor. Det är en smal och mysig gungstol - utan dekorationer och ytterligare konstruktioner. Han är avsedd för avkopplande områden som vardagsrum. Den minimerade rörledningen är omedelbart synlig.

Projektnamn : xifix2base rocking-chair-one, Designers namn : Juergen Josef Goetzmann, Kundens namn : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Gungstol

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.