Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionella Möbler

Screw Chair

Multifunktionella Möbler I dagens livliga liv är medelklassen och samhällets låga inkomster under det mest ekonomiska trycket och är därför mer intresserade av enkla, billiga och utnyttjade möbler än de eleganta mönstren. Mer än de flesta möbelenheter är gjorda för enstaka användningsområden som ökar behovet av en flersidig produkt. Den huvudsakliga användningen av denna design är en stol. Genom att förskjuta delar av stolen som är anslutna med skruvar, kan de andra användningarna som bord och hyllor vi ha. Dessutom kan stolens delar samlas i lådan som är huvuddelen av denna design.

Projektnamn : Screw Chair, Designers namn : Arash Shojaei, Kundens namn : Arshida.

Screw Chair Multifunktionella Möbler

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.