Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionella Möbler

Screw Chair

Multifunktionella Möbler I dagens livliga liv är medelklassen och samhällets låga inkomster under det mest ekonomiska trycket och är därför mer intresserade av enkla, billiga och utnyttjade möbler än de eleganta mönstren. Mer än de flesta möbelenheter är gjorda för enstaka användningsområden som ökar behovet av en flersidig produkt. Den huvudsakliga användningen av denna design är en stol. Genom att förskjuta delar av stolen som är anslutna med skruvar, kan de andra användningarna som bord och hyllor vi ha. Dessutom kan stolens delar samlas i lådan som är huvuddelen av denna design.

Projektnamn : Screw Chair, Designers namn : Arash Shojaei, Kundens namn : Arshida.

Screw Chair Multifunktionella Möbler

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.