Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Led-Tv

XX265

Led-Tv Plastskåpdesignen skiljer sig från konventionella modeller med övergripande struktur och glansig yta kvar under skärmen för logotyp och visuell illusion. Beroende på BMS-produktionsmetod är modellen mycket kostnadseffektiv medan den fortfarande har känsla för designberöring. Bordstativets design har kontinuerlig form som flyter från tillbaka till publiken genom sin kromeffektfält. Så både skåpdesignen och stativdesignen kompletterar varandra.

Projektnamn : XX265, Designers namn : Vestel ID Team, Kundens namn : Vestel Electronics Co..

XX265 Led-Tv

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.